2020-2021 Güz yarıyılı uzaktan eğitim duyurusu

Konu:2020-2021 Yılı Güz Dönemi Eğitim Öğretim süreci

1.VE 2. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2020-2021 GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM ÖĞRETİM SÜRECİ

1.     Güz döneminde tüm teorik dersler online sistem üzerinden senkron / asenkron şeklinde yürütülecektir.

2.     Laboratuvar uygulamalarının tercihen küçük gruplarla, video çekimleri ile desteklenerek senkron olarak yapılması ve asenkron olarak da yayınlanması yapılacaktır.

3.     Klinik uygulamaların %30’luk kısmının tercihen küçük gruplarla, video çekimleri ve vaka tartışmaları ile desteklenerek senkron olarak yapılması ve asenkron olarak da yayınlanması gerçekleştirilecektir.

4.     Güz döneminde fiili olarak klinik uygulaması yapılamayan kuramsal uygulamalı derslere ilişkin mesleki klinik yeterliliklerin mezuniyet öncesi tamamlanabilmesi amacıyla pandemi süreci sonrasında (tarihi sonra belirlenerek ayrıca ilan edilecektir) ikinci sınıflar için 20 işgünü süreli klinik uygulama gerçekleştirilecektir.

5.     Teorik derslerin değerlendirilmesinde sınavlar online, laboratuvar ve uygulamalar ise ödevler/vaka analizleri ile gerçekleştirilecektir.

6.     İnternet erişim sorunu olan öğrencilerin saghizmyo@akdeniz.edu.tr e-posta adresine durumlarını iletmeleri dahilinde talepleri değerlendirmeye alınacaktır.

7.     Tüm öğrencilerimizin senkron derslerin etkili bir şekilde yürütülmesi için @akdeniz.edu.tr uzantılı e-posta adresi almaları gerekmektedir.

Eğitim öğretim sürecine yönelik duyurular Yüksekokulumuz web sayfası ve sosyal medya hesaplarımızdan yapılacaktır.

Eğitim öğretim sürecinde tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.