Almanya Bochum Evangelische Fachhochschule Üniversitesi Ziyareti

Akdeniz Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı ile  Almanya Bochum Evangelische Fachhochschule Üniversitesi temaslarına devam ediyor.

Akdeniz Üniversitesi işbirliği ile gerçekleşen bir sosyal hizmet çalıştayı kapsamında Antalya’da bulunan Almanya Bochum Evangelische Fachhochschule Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencileri, Bochum Evangelische Hochschule-Akdeniz Üniversitesi  ikili işbirliği kapsamında Yüksekokulumuzu öğretim elemanları ile 06.12.2016 tarihinde saat 10:30’da ziyaret edecekler.