HES KODU İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

KORONOVİRÜS (COVİD-19) SALGINI NEDENİ İLE AKADEMİK-İDARİ PERSONELLERİMİZİ VE SİZ DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ KORUMAK VE SALGININ YAYILMASINI ÖNLEMEK AMACIYLA 22.09.2020 TARİHİNDEN İTİBAREN YÜKSEKOKULUMUZA HES KODU OLMAYAN HİÇ BİR ÖĞRENCİ, VELİ VE ZİYARETÇİ GİRİŞİNE İZİN VERİLMEYECEKTİR.

ÖĞRENCİLERİMİZİN FAKÜLTEMİZDEN SIKÇA TALEP ETMİŞ OLDUKLARI ÖĞRENCİ BELGESİ, TRANSKRİPT BELGESİ VE MEZUNİYET BELGELERİNİ E-DEVLET SİSTEMİ ÜZERİNDEN ALABİLMELERİ MÜMKÜNDÜR.

ISLAK İMZALI OLARAK BU BELGELERİN YÜKSEKOKULUMUZDAN TALEBİ HALİNDE ÖĞRENCİLERİMİZDEN HES KODU ZORUNLU OLARAK İSTENECEKTİR.