İNGİLİZCE ARASINAV DUYURUSU
Üniversitemizde 2547 sayılı Kanunun 5(ı) maddesi gereğince uzaktan öğretim şeklinde okutulmakta olan İngilizce derslerinin ara sınavları 04-08 Mayıs 2020 tarihleri arasında Öğrenim Yönetim Sistemi (oys.akdeniz.edu.tr) üzerinden çevrim içi (online) olarak yapılacaktır.
Gerekli duyurular ” ydy.akdeniz.edu.tr ” sayfasında yapılmaktadır.
Bu sınavla ilgili olarak öğrenciler, bilgi edinmek amacıyla Yabancı Diller Yüksekokulunun aşağıda belirtilen iletişim kanallarından iletişim kurabilirler

Yabancı Diller Yüksekokulu İletişim Bilgileri
Telefon 0 242 310 17 27 / 0 242 310 17 42