Kayıt İşlemleri ile ilgili Güncellenmiş Duyuru

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) İLE YÜKSEKOKULUMUZA YENİ KAYIT YAPTIRACAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YENİ  KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER İÇİN İSTENEN BELGELER

–  HEYET RAPORU ZORUNLU OLAN BÖLÜMLERİN KAYITLARI                              31 AGUSTOS –  5 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

–  E- DEVLET KAYITLARI 29 AGUSTOS – 6 EYLÜL 2020 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

• LİSE DİPLOMASI / GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ ASLI VE FOTOKOPİSİ
  • TAM TEŞEKKÜLLÜ BİR DEVLET HASTANESİNDEN ALINAN HEYET RAPORU
  • NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ
  • 6 ADET FOTOĞRAF
  • ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ÇIKTISI

– 29 YAŞ VE DAHA  BÜYÜK ERKEK ÖĞRENCİLER İÇİN ASKERLİK BELGESİ GETİRMELERİ ZORUNLUDUR.

– 2008 YILI VE ÖNCESİ LİSEDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER LİSE DİPLOMASININ ASLINI VE FOTOKOPİSİNİ GETİRMEK ZORUNDADIRLAR.

-2009 YILI VE  SONRASI LİSE MEZUNLARI İÇİN E DEVLET DEN ALINAN MEZUNİYET BELGESİ ÇIKTISI YETERLİ OLACAKTIR.

-YÜKSEKOKULUMUZA YENİ KAYIT YAPTIRACAK BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN www.akdeniz.edu.tr ADRESİNDEN ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU DOLDURUP ÇIKTISINI ALMALARI ZORUNLUDUR.

-ÇOCUK GELİŞİMİ VE TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK PROGRAMINA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERDEN HEYET RAPORU İSTENMEMEKTEDİR KAYITLARINI E- DEVLET ÜZERİNDEN YAPABİLİRLER.

– E- DEVLET ÜZERİNDEN KAYIT YAPAN ÖĞRENCİLER 21-25 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA BELGELERİNİ ÖĞRENCİ İŞLERİNE TESLİM ETMEK ZORUNDADIR.

Heyet Raporu: 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu’nda Yüksekokulumuza yerleştirilen öğrenciler için “Bk. 87” koşulunun “Bu programa kayıt için üniversitenin önereceği ve/veya tam teşekküllü resmî bir hastaneden (Devlet Hastaneleri, Eğitim-Araştırma Hastaneleri ve Tıp Fakülteleri), “eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını” belgeleyen heyet raporu” veya tek hekim raporu almak zorundadır.

Ancak COVİD-19 Pandemisi rahatsızlığını (belgelemek kaydı ile) şahsen müraacat edemeyen öğrencilerimizin 5 Eylül 2020 tarihine kadar e-posta yolu ile belgelerini göndermeleri, ulaşıp ulaşmadığını teyit etmeleri; ayrıca kargo ile de istenen belgeleri yüksekokul öğrenci işlerine göndermeleri gerekmektedir. (Lütfen kargonuzu ödemeli göndermeyiniz)

E-posta adresi: saghizmyo@akdeniz.edu.tr

Adres: Alıcı Kezziban CEYLAN

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri

Dumlupınar Bulvarı 07058 Kampüs – ANTALYA

Tel: 0 242 310 6861-0 242 310 6863

EKSİK EVRAKLA KAYITLAR YAPILMAYACAKTIR.

ÖNEMLE DUYURULUR.